Vloerkandelaars

Vloerkandelaars zijn een subtiel decoratief element die tegelijk voor een warme gezelligheid zorgen. U kan ze eender waar in uw woning een plekje geven, zoals uw woonkamer, hal, eetkamer, noem maar op. Bij Puur Wonen Sophie bieden we zowel roestkleurige als zwarte vloerkandelaars aan. Die zijn bovendien apart verkrijgbaar of in set.

 

Wilt u een prachtige vloerkandelaar voor uw huis?

Neem contact op

 

Ambachtelijk gesmede vloerkandelaars

Wat vloerkandelaars betreft, hebben we in ons aanbod twee concrete modellen: de ‘Beau’ en de ‘Marlous’. De Beau verschilt van de Marlous doordat het een strakker kopje heeft. Daardoor kan de Beau ook gebruikt worden met cups om theelichtjes in te plaatsen. Die cups zijn bovendien apart bij ons te verkrijgen. Zowel de Beau als de Marlous zijn echter verkrijgbaar in de respectievelijke maten van 120, 140 en 160 centimeter. Hoewel een enkele vloerkandelaar een verrijking is voor uw interieur, komen de vloerkandelaars pas echt tot hun recht wanneer u de verschillende maten combineert. Gecombineerd met een Turkse kelim creëert u een ongezien gezellig interieur.

Bestel uw decoratieartikelen vandaag nog

Een vloerkandelaar of vloerkandelaarset bestelt u gemakkelijk via onze webshop. Ook andere landelijke decoratieartikelen leveren we graag tot bij u thuis. Bent u daarnaast nog op zoek naar meer inspiratie voor in uw interieur? Maak dan zeker een afspraak om eens langs te komen in onze showroom. Daar geven we u onze professionele uitleg voor wanneer u uw woning gaat inrichten. Dat laatste gaat van het uitkiezen van stijlvolle gordijnen tot het vinden van de juiste meubelen. Contacteer ons via ons contactformulier.

Sorteer op
© 2017 - 2024 PUUR Wonen Sophie | sitemap | rss