Sorteer op
 • Maintainer - Raw Stones - 1 L
  Maintainer - Raw Stones - 1 L

  Raw Stones Maintainer is een 'herhaal' impregneer op water basis, zowel voor binnen als buitenvloeren met een water en/of olie afstotend effect na droging.

  Ons advies is om dit half jaarlijks te herhalen.

  Hiermee behoudt de…

  € 49,50
 • Cleaner - Raw Stones - 1 L
  Cleaner - Raw Stones - 1 L

  RAW Stones Cleaner is een milieu-neutraal product met een unieke combinatie van natuurlijke vetzuren die reageren op het calcium dat aanwezig is in veel stenen of betonnen vloeren om een wateroplosbare en vuilafstotende barrière…

  € 49,50
 • Protector - Raw Stones - 1L
  Protector - Raw Stones - 1L

  RAW Stones Protector is een impregneer op water basis die wordt gebruikt op hoog alkalische minerale ondergronden, met name voor vers beton. Na droging vormt het een permanent beschermingssysteem met sterke hydrofobe en oleofobe…

  € 49,50

RAW Stones is ontstaan vanuit de zoektocht naar nieuwe mogelijkheden voor authentieke en unieke karakteristieke vloeren. Binnen RAW Stones is daarvoor een uniek productieproces ontwikkeld. Hiermee kunt u de kenmerkende straatjes uit de Méditerranée met die robuuste uitstraling naar uw huis of bedrijfsruimte brengen.

RAW Stones combineert een vloer die de uitstraling van originele natuurlijke stenen heeft met de voordelen van een moderne, hedendaagse vloer. Het brengt warmte en sfeer in elke ruimte.

De samenstelling bestaat uit natuurlijke materialen. Dit zorgt voor een zeer duurzame en slijtvaste vloer waar u jarenlang van kunt genieten. 

Bovendien zijn RAW Stones vloeren zeer onderhoudsvriendelijk en bijzonder geschikt voor commerciële ruimtes. Dankzij een minimale vloerdikte is ook het gebruik van vloerverwarming mogelijk. De samenstelling van RAW Stones geleidt de warmte uitstekend.

RAW Stones kunnen geleverd worden met een speciale coating, dit maakt de vloer ook geschikt voor bijvoorbeeld badkamers, horecagelegenheden, wellness ruimtes etc.

Omdat het productieproces volledig in eigen beheer is wordt er maatwerk geleverd zodat de vloer volledig naar uw wens wordt samengesteld. Op deze manier krijgt u een unieke vloer met een karakteristieke en warme uitstraling in uw woning of commerciële ruimte.

 

RAW Stones zijn leverbaar in de types: Terpstra, Waaltjes , Abbey's, Triple of Trapist.
De Raw Stones voor binnengebruik hebben een dikte van 8-10 mm.
Prijs: voor alle typen Raw Stones voor binnen €132.95.
Alle type RAW Stones zijn leverbaar in de volgende zeven kleuren:
Concrete, Mud, Clay, Volcano, Fossil, Minural en Tunder.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan. 
Wij bieden u de optie gelegd of ongelegd.
Eveneens kunnen we voor u alle materialen meerekenen.

TERPSTRA STONES

Terpstra Stones zijn afdrukken van originele kasseien. Ook wel bekend onder de naam “kinderkoppen” dit duidt op de grootte van de steen. De Terpstra Stones worden in variërende afmetingen geleverd.


WAALTJES

Waaltjes zijn afdrukken van originele handgebakken waaltjes. De Waaltjes worden ook wel bricks, waalformaat of 5-duimers genoemd. De Waaltjes hebben een afmeting van 5 x 20 cm.

ABBEY STONES

Abbey Stones zijn geïnspireerd zoals deze vroeger werden gebruikt in Abdijen. Abbey Stones worden geleverd in verschillende afmetingen. Iedere vloer krijgt daardoor een speels patroon en een eigen unieke uitstraling. Naast het verschil in uitstraling wordt er steeds gezocht naar bijzondere exemplaren.

TRIPLE &TRAPIST
Beide uitvoeringen vertegenwoordigen de strakkere lijnen in onze collectie en bestaan uit banen welke in verschillend verband gelegd kunnen worden. Juist daardoor zal er altijd een uniek patroon ontstaan. De Triple bestaat uit drie verschillende maten en de Trapist heeft één maat.
Afmetingen Triple (altijd ca. maten):
–        35 – 52 – 72cm
Afmetingen Trapist (altijd ca. maten):
–        60cm

 

Nieuw!!!
Raw Stones heeft ook een buitentegel uitgebracht in het model Abbey en waaltjes.
Deze tegel is 25-30 mm dik, en is bestand tegen weer en wind.
Prijs €143.95/m2

 

 

 

© 2017 - 2024 PUUR Wonen Sophie | sitemap | rss