S-kandelaar

Een S-kandelaar is kenmerkend voor zijn klassieke, maar bovenal tijdloze uitstraling. Dit type kandelaar is geschikt voor tafeldecoratie, maar daarnaast kan het ook gebruikt worden om aan muren of authentieke kasten te hangen. De exclusieve collectie die we bij Puur Wonen Sophie in ons aanbod hebben, geeft uw interieur de rustieke uitstraling waar u naar op zoek bent.

Wilt u een prachtige S-kandelaar voor uw huis?

Neem contact op

 

Een S-kandelaar van luxueuze kwaliteit

Een S-kandelaar is perfect om te gebruiken als hangkandelaar, maar dat is lang niet de enige toepassing. Zo kan u de S-kandelaars ook combineren met een mondgeblazen windlicht uit onze eigen Puur Wonen-collectie. Die windlichten zijn bovendien op een dusdanige manier ontworpen dat de S-kandelaar perfect in het midden hangt. Ook hebben we in onze webshop aangepaste cups voor de S-kandelaar die u kan aanschaffen. Op die manier kan u dit type kandelaar gebruiken om een dinerkaars in te plaatsen of heeft u de optie om er een theelichtje in te plaatsen.

Bestel eenvoudig uw artikelen via onze webshop

Bent u nog op zoek naar prachtige landelijke decoratie? Dan vindt u in onze webshop alles wat u nodig heeft. Uw favoriete artikelen bestellen en betalen gaat bovendien heel eenvoudig. Van zodra de betaling is afgerond, verzenden wij al uw artikelen zo snel mogelijk tot bij u thuis. Heeft u nog vragen over bepaalde artikelen of bent u geïnteresseerd in een landelijke binnenhuisinrichting? Contacteer ons gerust via ons contactformulier.

Sorteer op
© 2017 - 2024 PUUR Wonen Sophie | sitemap | rss