Gordijnen in landelijke stijl

Bent u op zoek naar linnen gordijnen in landelijke stijl? Bij Puur Wonen Sophie hebben we een ruim aanbod van stijlvolle gordijnen en sierpanden die u de nodige privacy gunnen. 

Zeker 99% van onze klanten kiest voor onze eigen stonewashed linnen van Puur wonen, onze natuurlijke linnen sluit perfect aan in het sobere, landelijke wonen.
Deze populaire, groffe, ruwe, stoere linnen stof is een product van onszelf, wij laten deze weven. Onze stoere stonewashed linnen kost €95 per lopende meter. De breedte is 140 cm. Je kan deze per meter bij ons aankopen, of er je mooie meubelen mee bekleden. Uiteraard laten we er voor jou ook de mooiste vouw- of overgordijnen van maken.

Wij zijn geen gordijnwinkel, opmeten of plaatsen hoort niet bij ons standaard aanbod, we helpen je hier graag bij, of we kunnen dit uitbesteden en rekenen dit extra aan.

Onze linnen gordijnen in landelijke stijl zijn zowel gevoerd als ongevoerd verkrijgbaar. Ontdek ons volledige aanbod op onze website of maak een afspraak om eens langs te komen in onze showroom in Poppel. 

Wil je een prachtig gordijn in een landelijke stijl voor jouw huis?​

Neem contact op

 

Gordijnen in landelijke stijl op maat

Gordijnen vormen een onmisbaar gegeven van uw interieur in landelijke stijl. Onze eigen collectie stonewashed linnen gordijnen als voorbeeld hebben niet alleen een functionele werking, maar gaan ook harmonieus op in uw omgeving. Dit type gordijnen zijn ideaal voor in uw woon- of slaapkamer, maar ook in uw keuken zullen ze allesbehalve misstaan. Wanneer u twijfelt, kan u bij ons een stofstaal bestellen van zo een stonewashed linnen gordijn om alvast eens een idee te hebben. Zo een staal kan u online bestellen, maar u kan ook in onze winkel steevast beroep doen op ons binnenhuisadvies. Met ons advies kan u zelf aan de slag gaan, maar we nemen ook graag zelf het heft in handen. Zo werken we samen met het bedrijf Puur Interieurbouw om oplossingen op maat aan te bieden bij de inrichting van uw interieur. Op die manier gaat u steeds voor een uniek karakter en look van uw woning.

Contacteer ons voor een prijsvoorstel

Heeft u dé linnen gordijnen gevonden in onze webshop voor in uw interieur met landelijke stijl? Dan bestelt u deze makkelijk en zorgen we voor een snelle levering tot bij u thuis. Wanneer u nog op zoek zou zijn naar meer leuke decoratie voor in uw woning, nodigen we u graag uit in onze showroom. Zo hebben we ook heel wat prachtige houten kasten in ons assortiment die perfect bij uw nieuwe gordijnen zullen passen. Heeft u nog verdere vragen? Contacteer ons dan gerust via puurwonen@telenet.be.

 

Garantie op gordijnen is 6 maanden. 

 

Wil jij prachtige binnenmeubelen en decoratie voor jouw huis?

Neem contact op

 

© 2017 - 2024 PUUR Wonen Sophie | sitemap | rss