Luikkandelaars bestellen

Onze prachtige luikkandelaars zijn te bestellen in een metalen- en roestkleurige uitvoering. Dit zijn niet zomaar kandelaars: ze zijn het resultaat van ons unieke, creatieve ontwerp. De luikkandelaars van Puur Wonen Sophie zijn stuk voor stuk decoratiestukken die uw woning een waar karakter geven. Zo hangt u ze eenvoudig aan een muur of kast waardoor ze moeiteloos opgaan in uw interieur. 

 

Wilt u een prachtige luikkandelaar bestellen voor uw huis?

Neem contact op

 

Luikkandelaars met karakter bestellen

De luikkandelaars, ook wel bekend als S-kandelaars, die u bij ons kan bestellen, zijn veelzijdig in gebruik. U kunt ze namelijk inzetten met traditionele staande kaarsen, maar ook met een waxinelichtje. Voor het gebruik van een waxinelichtje, voegt u simpelweg een speciale capsule toe aan de kandelaar. Voor dat laatste bieden we in onze webshop en winkel capsules aan die apart te bestellen zijn. De capsules zijn verkrijgbaar in een waaier aan kleuren. Zo vindt u steeds de perfecte tint die volledig bij uw interieur past.

Bestel uw decoratie online  

Wilt u landelijke decoratie waaronder luikkandelaars bestellen? Dat doet u voortaan gemakkelijk via onze webshop. Decoratiekaarsen, schalen, vazen, kruiken, noem maar op, wij hebben alles om uw woning op te fleuren. Heeft u daarnaast nog vragen of brengt u graag eens een bezoek aan onze winkel? Contacteer ons dan gerust via ons contactformulier.

Sorteer op
© 2017 - 2024 PUUR Wonen Sophie | sitemap | rss