Mondgeblazen windlichten

Onze lijn van kandelaars en bijpassende mondgeblazen windlichten hebben we zelf ontworpen en worden met veel liefde gemaakt. Bij Puur Wonen Sophie uit Poppel streven we naar authenticiteit door natuurlijke elementen te gaan verwerken in onze Puur Wonen-collectie. Zo kan u, door de unieke vorming van het mondgeblazen glas, een windlicht bestellen dat een echt juweeltje in uw huis is.

 

Wilt u een mondgeblazen windlicht voor uw huis?​

Neem contact op

 

De mondgeblazen windlichten uit onze Puur Wonen-collectie

De collectie van mondgeblazen windlichten van Puur Wonen – die u herkent aan de kenmerkende ‘P’ – zijn windlichten die we speciaal op maat hebben laten maken. Op die manier komen onze decoratiekaarsen volledig tot hun recht. Dat type kandelaars kan u in combinatie met uw windlicht uit mondgeblazen glas bestellen. Doordat deze mondgeblazen windlichten op maat gemaakt zijn, hangt de S-kandelaar hierdoor perfect in het midden van het windlicht. Daarnaast zijn er ook aparte cups voor theelichtjes verkrijgbaar bij deze kandelaar in S-vorm.

Onze verschillende mondgeblazen windlichten

Wanneer u een windlicht uit mondgeblazen glas bij ons wilt bestellen, heeft u de keuze uit drie soorten mondgeblazen windlichten voor uw nieuwe decoratie. Elk model is vervaardigd uit luxueus en dik glas van Europese kwaliteit:

Transparant met metal chips

Chocolate bubbles of metal chips

Smokey grey bubbles

De windlichten uit onze decoratie in landelijke stijl worden op ambachtelijke wijze gemaakt. Dat maakt dat geen twee windlichten dezelfde zijn, wat behoort tot de charme van dit product. Daarom is het mogelijk dat uw bestelde artikel licht afwijkt van de foto in onze webshop. Nog belangrijk om te weten, is dat u een windlicht nooit met heet water mag schoonmaken. Gebruik hiervoor bij voorkeur een glasreinigingsproduct of spoel het glas met lauw water.

Ontdek onze collectie online of in onze winkel

Door een windlicht uit mondgeblazen glas te bestellen uit onze Puur Wonen-collectie creëert u met slechts een enkel stuk decoratie meteen een gezellige sfeer in huis. Wilt u graag deze collectie uitgebreider bekijken? Maak dan zeker een afspraak via ons contactformulier om ze te bezichtigen in onze winkel! Uiteraard kan u uw windlichten en andere decoratie ook rechtstreeks online bestellen. 

Sorteer op
© 2017 - 2024 PUUR Wonen Sophie | sitemap | rss