Sorteer op

Graag dragen wij ons steentje bij voor het milieu. Onze verzendingen worden met uiterste zorg gedaan. Wij gaan nog een stapje verder. Wij upcyclen al onze verpakkingsmaterialen en proberen alles opnieuw te gebruiken. Zo voorkomen we optimaal verspilling.

RETOURFORMULIER

U heeft een periode van 14 dagen na levering om een klacht te melden of een retour aan te vragen. Indien u aanbiedingen of sales aangekocht heeft, worden deze niet teruggenomen. Het is belangrijk dat u eerst met ons gaat overleggen, alvorens u de order retour stuurt. Dit is uw Puur Wonen retourformulier. Vul eenvoudigweg het formulier in en sluit deze bij het in pakket. Wanneer we het product hebben ontvangen en deze in perfecte staat verkeerd ontvangt u het aankoopbedrag binnen enkele dagen op uw rekening via onze betaalprovider Mollie.

Het is van belang dat u de onderstaande instructies opvolgt zodat wij uw retourzending zo snel en goed mogelijk kunnen afhandelen.

1. Vul dit retourformulier in.

2. Plaats het artikel in de originele verzenddoos of een andere stevige kartonnen doos. Zorg dat u het retourformulier bijsluit. Sluit de doos en plak deze zorgvuldig dicht.

3. U kunt het pakket met het retourformulier sturen aan: • Puur Wonen -Steenweg Baarle 23 - 2382 Poppel

4. Houd er rekening mee dat de kosten en verantwoordelijkheid voor het retour zenden voor uw rekening zijn. We raden u aan om retourzendingen te voorzien van een track & trace code, omdat wij niet verantwoordelijk zijn als het pakket kwijtraakt.

5. Als uw retourzending is verwerkt ontvangt u een bevestiging per e-mail. Het bedrag zal binnen enkele dagen terugbetaald worden op de rekening van uw oorspronkelijke betalingsmethode. Houdt er rekening mee dat we het bedrag alleen kunnen terugbetalen op de rekening waar de oorspronkelijke betaling vandaan is gekomen.

6. Bewaar uw verzendbewijs totdat we de verwerking van uw retourzending hebben bevestigd.

7. Houdt er rekening mee dat als producten gebruikt, gedragen, beschadigd of niet compleet zijn, we de retour niet aannemen.

 

Heeft u vragen of opmerkingen neem dan contact met puurwonen@telenet.be.

© 2017 - 2023 PUUR Wonen Sophie | sitemap | rss