Unieke items Warm hart voor elke klant Eigen label

 

Landelijke houten kast bestellen

Wilt u een landelijke houten kast bestellen om uw woning een warme en rustieke uitstraling te geven? Dan zit u bij Puur Wonen Sophie helemaal goed. Naast de landelijke kasten die u online kan kopen, bieden we ook maatwerkoplossingen aan. Zo geeft u telkens een authentieke touch aan uw woning. 

 

Wilt u een landelijke houten kast voor uw huis?​

Neem contact op

 

Landelijke houten kast op maat bestellen

In onze winkel en webshop kan u een landelijke houten kast bestellen voor zowat ieder gebruik. Ontdek bijvoorbeeld onze buffetkasten uit teakhout waarin u alle ruimte heeft om uw servies in op te bergen en prachtige Turkse kelims om ervoor te leggen. Ook hebben we heel wat tijdloze vitrinekasten in de aanbieding die echte zeldzame stukken vormen in uw interieur. Bent u eerder op zoek naar iets dat meer op maat is van uw woning? Dan heeft u de mogelijkheid om uw landelijke houten kasten door ons te laten maken. Daarbij hebben we oog voor detail en gaan we voor een resultaat dat naadloos aansluit bij uw landelijke huisinrichting. Wanneer u dit wenst, voorzien we ook een totale aanpak. Daarbij gaan we uw ruimtes decoratief inkleden met onder meer onze prachtige decoratiekaarsen en windlichten. Tot slot hebben we ook heel wat landelijke kruiklampen die subliem samengaan met uw nieuwe, landelijke houten kast.   

Bestel uw kasten online of contacteer ons voor een prijsvoorstel

In onze webshop vindt u tal van landelijke decoraties en meubelen die perfect passen in uw interieur. Wanneer u meubelen op maat, zoals een landelijke houten kast, wilt bestellen, verwijs ik u graag door naar mijn partner, Ronald Bats van Puur Interieurbouw. Samen met mijn binnenhuisadvies, zijn maatwerk en uw goed oog voor decoratie realiseren we een interieur dat echt bij u past! Wat u ook zoekt: we staan voor u klaar om u te voorzien van duidelijk advies en de allerbeste hulp. Contacteer ons gerust via puurwonen@telenet.be.    

© 2017 - 2024 PUUR Wonen Sophie | sitemap | rss