Unieke items Warm hart voor elke klant Eigen label

 

Decoratiekaars bestellen

De mooiste decoratiekaars bestellen doet u bij Puur Wonen Sophie uit Poppel. Een decoratiekaars is de ideale sfeervolle aanvulling op uw interieur. Zeker tijdens de wintermaanden creëren deze kaarsen een warme gloed in huis. Onze kaarsen zijn niet alleen decoratief, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit. 

 

Wilt u decoratiekaarsen voor uw huis?​

Neem contact op

 

Een decoratiekaars bestellen voor iedere ruimte in uw woning

De kaarsen in ons aanbod voegen een rustgevend element toe aan elke ruimte en zorgen voor een uitnodigende sfeer. Zo dienen ze perfect als mooi centraal punt op uw eettafel tijdens diners of familiebijeenkomsten. Bij ons kan u steeds een decoratiekaars bestellen die een verfijnde esthetiek toevoegt aan uw woning. Zo zijn ook onze windlichten uit mondgeblazen glas stuk voor stuk unieke items die een echt wow-effect creëren. Daarnaast kan u in onze webshop eenvoudig decoratiekaarsen bestellen van gekende merken zoals Woodwick. Tot slot stellen we u ook graag onze eigen Puur Wonen-collectie voor met handgemaakte kaarsen in grijs, taupe en zwarte kleuren. Neutrale kleuren brengen rust en zijn ideaal om in een van onze vloerkandelaars te steken.

Koop uw decoratie online aan

Met ons grote aanbod aan decoratieartikelen, gaat u voor een feeëriek resultaat in uw woning. Wilt u een decoratieartikel zoals een decoratiekaars bestellen? Dan doet u dat eenvoudig via onze webshop. Heeft u daarnaast nood aan een (her)inrichting van uw interieur? Ook binnenhuisadvies is een van onze specialisaties. Maak een afspraak via puurwonen@telenet.be voor advies op maat.

 
© 2017 - 2024 PUUR Wonen Sophie | sitemap | rss