Unieke items Warm hart voor elke klant Eigen label

 

Exclusieve kandelaars

Bent u op zoek naar exclusieve kandelaars om uw woning op te leuken? Dan zit u goed bij Puur Wonen Sophie. In onze winkel en webshop vindt u heel wat kandelaars van exclusieve merken, zoals Beau en Marlous. Bovendien zijn deze kandelaars zo ontworpen dat ze perfect samengaan met uw interieurinrichting.

 

Wilt u een exclusieve kandelaars voor uw huis?​

Neem contact op

 

Exclusieve kandelaars die overal in uw interieur passen

Bij het horen van het woord ‘kandelaar’ denken de meeste mensen aan een traditionele kaarsenhouder om op tafel te plaatsen. Er zijn echter tal van plaatsen in uw woning die u creatief kan opleuken met onze exclusieve kandelaars. Zo hebben wij prachtige hangkandelaars die meteen de aandacht trekken. Op die manier creëert u meteen bij de verwelkoming in uw woning een gezellige sfeer. Daarnaast hebben we zelfontworpen kandelaars voor op kasten en muren die uw woonkamer een landelijkere setting geven. Wanneer u een kandelaar wilt combineren met een stompkaars, dan raden we u aan om te kiezen voor onze S-kandelaar van echte luxekwaliteit.

Bestel uw kandelaars online

In onze winkel en webshop koopt u altijd exclusieve kandelaars van echt vakmanschap. Shop dus naar hartenlust en fleur uw woning op met onze stijlvolle decoratieartikelen in landelijke stijl. Heeft u nog een vraag of brengt u liever eens een bezoekje aan onze winkel voor advies rond uw binnenhuisinrichting? Laat het gerust weten via ons contactformulier.   

 
 
© 2017 - 2024 PUUR Wonen Sophie | sitemap | rss