Unieke items Laagdrempelig Love brand

 

Windlichtset

Een windlichtset is oorspronkelijk ontworpen voor gebruik buitenshuis. Ook binnen draagt het bij tot een stijlvolle inrichting van uw landelijke interieur. Met Puur Wonen Sophie hebben we ons eigen label op de markt gebracht dat dat laatste volop nastreeft. De windlichten van de ‘Puur Wonen’-collectie zijn allemaal eigen ontwerp en met veel liefde gemaakt.

 

Wilt u een prachtige windlichtset voor uw huis?

Neem contact op

 

Windlichtset voor zowel binnen als buiten

Een windlichtset koopt u voor iedere gelegenheid en zorgt voor een gezellige sfeer tijdens de zomer- en wintermaanden. Concreet hebben we qua windlichten drie sets uit mondgeblazen glas die we u graag voorstellen:

  • Transparant met metal chips: deze sfeervolle set is te combineren met waxlichtjes, maar ook diner- en stompkaarsen.
  • Chocolate bubbles of metal chips: deze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten waarbij u de mogelijkheid heeft om een deluxekandelaar uit metaal of roestige kleur bij te bestellen. 
  • Smokey grey bubbles: afhankelijk van uw gekozen product is deze al dan niet te combineren met een S-kandelaar.  

Onafhankelijk van welke windlichtset u kiest, garanderen wij dat u steeds iets vindt naar uw persoonlijke smaak.

Contacteer ons voor een stijlvol advies in uw woning

Zoekt u nog naar inspiratie om uw woning stijlvol te decoreren? In onze webshop en winkel hebben we tal van landelijke decoratieartikelen die de gezelligheid in huis brengen. Bent u daarnaast op zoek naar volledig stijladvies? Dan helpen we u graag met uw landelijke binnenhuisinrichting. Contacteer ons via puurwonen@telenet.be voor meer informatie. Hou bovendien ook onze website in de gaten om interessantste koopjes te doen.

© 2017 - 2024 PUUR Wonen Sophie | sitemap | rss