Unieke items Laagdrempelig Love brand

 

Kandelaarset

Bent u op zoek naar een prachtige kandelaarset om uw salontafel te decoreren? Bij Puur Wonen Sophie vindt u een ruim assortiment aan kandelaars die de perfecte aanvulling zijn op uw interieur. Onze vele sets aan kandelaars bestelt u bovendien gemakkelijk online. Daarnaast verwelkomen we u graag in onze winkel voor persoonlijk stijladvies voor binnen- en buitenshuis.

 

Wilt u een prachtige kandelaarset voor uw huis?​

Neem contact op

 

Kandelaarset uit kwalitatieve materialen

Wanneer u een kandelaarset koopt uit onze ‘Puur Wonen’-collectie, gaat u voor kandelaars die ontworpen zijn met het oog op luxe. Zo hebben we kandelaarset die vervaardigd is uit honderd procent metaal, wat alleen maar mooier wordt elk gebruik. Het metaal gaat immers oxideren, waardoor uw kandelaarset steeds authentieker wordt en een warmere kleur krijgt. Die authenticiteit harmoniseert dan weer perfect met uw landelijke inrichting. De kandelaarsets zijn bij ons te verkrijgen in verschillende formaten. Door kleine en grote S-kandelaars af te wisselen creëert u een dynamische presentatie. Dit zorgt voor een uniek lichtspel dat zowel sfeer als elegantie in uw ruimte brengt. Ook vloerkandelaars zijn daarvoor een goed idee.

Contacteer ons voor een volledig stijladvies van uw woning

In onze webshop hebben we de landelijke decoratieartikelen om uw woning om te toveren tot een knus en sfeervol thuis. Bent u daarnaast nog op zoek naar hoe u de inrichting van uw woning het beste aanpakt? Dan geven we u graag alle advies over de juiste meubelen, landelijke houten kasten tot zelfs vloerbedekking. Ook bieden we heel wat interieuroplossingen op maat aan. Stuur ons een e-mailt via puurwonen@telenet.be.

© 2017 - 2023 PUUR Wonen Sophie | sitemap | rss